Belföld

Két gyűrűvel a szájában távozott egy nő egy nagykőrösi ékszerboltból

Egy utóballagási ajándéknak szánt aranygyűrű iránt érdeklődő ügyfél távozása után tűnt fel egy nagykőrösi üzlet eladójának 2022. június 22-én délelőtt, hogy a tálca tartalma hiányos – írja a police.hu. Két ékszer helye maradt üresen, a felvételek tanulsága szerint ugyanis azokat a kb. 160 centiméter magas, vékony, szőke és farmerruhát viselő ügyfél – kihasználva az alkalmazott pillanatnyi figyelmetlenségét – a szájában elrejtve lopta el.

A bejelentés 10 óra 35 perckor futott be, a közterületen szolgálatot teljesítő járőrök öt perccel később már azt jelentették, a helyi buszállomáson elfogták a személyleírásnak megfelelő nőt. Ráadásul a kb. 150 ezer forintot érő gyűrűk is előkerültek – már nem a szájából, hanem a retikülből.

A 43 éves, kecskeméti illetőségű, rendszerint külföldön táncosnőként dolgozó nő kihallgatásán elmondta, a helyi strandra érkezett volna, de az zárva volt, és miután a külföldön keresett pénzét felélte, ezért úgy döntött, bemegy az ékszerboltba lopni.

A nő ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik