Belföld

Hvg.hu: Az európai szélsőjobb rendezvényén szólal fel Varga Judit

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Varga Judit az európai szélsőjobb seregszemléjén mond beszédet csütörtökön este, napközben pedig Brüsszelben védi a rezsicsökkentést – írta a hvg.hu.

Az igazságügyi miniszter Facebook-oldalán számolt be róla, hogy az Európai Parlamentben és Európai Bizottságban tárgyal annak érdekében, hogy „megerősítse a magyar hídfőállásokat”, mert csak így védhetjük meg a magyar családokat, munkahelyeket, nyugdíjakat és a rezsicsökkentés.

A portál szerint Varga Judit este már Antwerpenben lesz, ahol az európai szélsőjobb által szervezett konferencián mond beszédet. A rendezvényt a belga szélsőjobboldali és EU-kritikus Vlaams Belang (Flamand Érdek) szervezi, Mi Európánk! (Ons Europa!) címmel. A házigazdákon kívül az osztrák, a francia, a portugál, az olasz, a holland, az észt, a cseh és a portugál szélsőjobboldali párt képviselője szólal fel Varga Juditon kívül. Egyedül a belga és a holland párt delegálta az elnökét erre az eseményre, ugyanakkor a Fideszt leszámítva egyetlen politikai erő sem kormányzati tényező saját hazájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik