Csanádi Márton / 24.hu
Belföld

Megszűnhet a Ripost, összevonhatják a Borssal

Összesen körülbelül 10 embernek mondtak fel szerda délelőtt a kormánypárti médiabirodalom, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány két lapjánál, a Borsnál és a Metropolnál, írja egybehangzón az Azonnali és a Media1.

A két kormánypárti bulvárlapot, a Borsot és a Ripostot a sajtóértesülések szerint összevonják. Állítólag sorra hívják be az embereket, hogy közöljék, kire van szükség, és kire nincs. Az Azonnali szerint a Ripostot fogják bezárni.

A Mediaworks pár nappal az országgyűlési választás után megszüntette a City7 nevű kormánypárti lapját, valamint a FourFourTwo című focimagazint is. Emellett a Kisalföld című lapnál öt embernek mondtak fel, a Délmagyarnál és Zalai Hírlapnál pedig a szerkesztőség felét elküldték, továbbá a Mediaworks bezárja két nyomdáját is.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.