Belföld

Ok nélkül támadt ököllel a gyalogosokra egy férfi Salgótarjánban

Komka Péter / MTI
Komka Péter / MTI

Minden ok nélkül támadt a gyalogosokra egy férfi Salgótarján belvárosában. A helyi rendőrség lopás, könnyű testi sértés és garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves férfivel szemben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint S. József májusban és júniusban több gyalogost is megfenyegetett és megvert. Első alkalommal május közepén egy helyi buszmegállóban lépett oda egy nőhöz, akinek az arcához tette az öklét és megfenyegette, hogy eltöri az állát.

A gyanúsítottat a buszmegállóban várakozó másik személy felszólította, hogy fejezze be a viselkedését, azonban S. József a férfihoz lépett és combon rúgta. Júniusban a férfi a megyeszékhely belterületén, a járdán sétáló gyalogos mögé lépett, hátulról a bal kezét megfogta és a haját megrángatta.

Tettét követően pár nappal minden előzmény nélkül egy férfit mellkason, majd egy nőt nagy erővel ököllel arcon ütött. Az áldozatai könnyű sérüléseket szenvedtek. A nyomozás adatai alapján megalapozott a gyanú, hogy a férfi a bántalmazásokon és a fenyegetéseken kívül több salgótarjáni kereskedelmi egységből lopott el szeszes italt és édességet, amellyel közel 120 ezre kárt okozott. A 24 éves salgótarjáni férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik