Belföld

„A balesetnek semmi köze ahhoz, hogy a lábam helyett a botot használtam gázadásra”

Szeretném leszögezni, a balesetnek semmi köze ahhoz, hogy a lábam helyett a botot használtam gázadásra. Stabilan volt rögzítve, nem csúszott le a pedálról. Gyorsak a kezeim, és a reflexeim is jók. Az unokám azt mondta, egyáltalán nem haragszik rám, és ez a legfontosabb

– ezt nyilatkozta a Blikknek az sülysápi a férfi, aki járóbottal támasztotta ki a gázpedált, így okozott balesetet Ecseren.  Az idős férfi egy szabálytalan előzése közben ütközött neki egy vele azonos irányba haladó, balra kanyarodni szándékozó autónak. A lánya ült mellette, mindössze hatéves unokája pedig hátul utazott. Őt a fejsérülése miatt kórházba szállították.

A helyiek a portálnak arról beszéltek, hogy Károly meglehetősen veszélyesen közlekedik. A közelmúltban állítólag belehajtott az egyik árokba, „reggelente pedig biztonságosabb, ha kitérnek előle a főúton a gyalogosok”.

A rendőrök a férfival szemben járművezetés feltételeinek hiánya, valamint a szabálytalan előzés során okozott személyi sérüléssel járó közlekedési baleset okozása miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik