Belföld

Bors: Öngyilkosságot követhetett el a férfi, aki kiugrott a negyedik emeleti égő lakásából

Beszámoltunk róla, hogy vasárnap délután Csepelen meghalt egy férfi, miután kiugrott negyedikről, azt követően, hogy tűz ütött ki a lakásában.

A Bors információi szerint nem baleset történt, a férfi öngyilkosságot követhetett el, szándékát pedig korábban többször is jelezte. A lap szerint családi dráma húzódik a háttérben, a 36 éves áldozat összeveszett a párjával, aki elhagyta a közös otthonukat, és vitte magával két gyermeküket is. A Bors szerint a férfi ezt nem tudta feldolgozni, bánatát egy közelben lakó barátjával osztotta meg.

Az építőiparban dolgoztunk együtt. Becsületes, jó ember volt, aki csak a családjának élt. Reggel mondta, hogy ha a szerettei este nyolcig nem térnek vissza hozzá, végez magával. Úgy tűnik, kaphatott egy rossz információt, mert nem várta meg a határidő lejártát

– mondta a lapnak a férfi ismerőse.

A négyemeletes ház legfelső szintjén levő lakásban a tűz délután keletkezett, a férfi pedig eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant. Bár a segítség hamar a helyszínre ért, csak a kétgyermekes apa halálát tudták megállapítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik