Belföld

Kiengedik a rács mögül Fekete Dávidot, de hamarosan vádat emelhetnek ellene

TV2
TV2

Kiengedik a letartóztatásból a több mint százmillió forintos kárt okozó csalással és sikkasztással gyanúsított Fekete Dávidot.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája négy hónapra elrendelte az énekes bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a tartózkodási helyét csak külön engedéllyel hagyhatja el. A gyanúsított mozgását nyomkövető technikai eszközzel ellenőrzi majd a rendőrség.

Máté Kinga, a Győri Törvényszék szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy előrehaladott állapotban van már a nyomozás, és hamarosan vádat emelhetnek a gyanúsított ellen. Mindezekre való tekintettel az ügyben eljáró nyomozási bíró úgy ítélte meg, hogy a bűnügyi felügyelet elégséges és szükséges kényszerintézkedés a terhelttel szemben.

Hozzátette, az ügyész fellebbezett a végzés ellen. Az énekesnek június hatodikán jár le a korábbi letartóztatása, ez pedig halasztó hatályú. Ez azt jelenti, hogy az énekes hétfőig biztosan a büntetés-végrehajtási intézetben marad. És ha ki is engedik hétfőn, újra lecsukhatják, ha a másodfokú bíróság helyt ad az ügyészség fellebbezésének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik