Belföld

Jakab Péter: Újabb hazugság dőlt meg

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Újabb hazugság dőlt meg. Most a Hír Tv volt az elkövető

így kommentálta Jakab Péter a Facebook-oldalán azt a tényt, hogy hétfőn egy helyreigazítást közölt a Hír Tv a saját weboldalán egy 2021 novemberében megjelent cikk miatt.

A Jakab által kifogásolt állítások eredetileg a Borsban jelentek meg, de a Jobbik elnöke a mostani posztjában csak a Hír Tv-vel szemben megnyert sajtóperéről számolt be.

Jakab azt írja: „a Fidesz szerint ingatlanbirodalmam van. 3 panellakás, ami biztos az enyém, csak a rokonaim nevére írattam. Nyilván magukból indultak ki. Hazudtak. Biztos meglepő nekik, de a paneleket a rokonaim azért vették, hogy legyen hol lakniuk. Nem egy rózsadombi villa, de jobb, mint a híd alatt. Tény, már ez is luxus ma, az Orbán-rendszer 13. évében, amikor Magyarország előre megy, nem hátra.”

A Hír Tv oldalán megjelent helyreigazításban egyébként ez olvasható: „azt a való tényt, mely szerint az Etele úti ingatlannak Jakab Péter nővérének férje az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett tulajdonosa, abban a hamis színben tüntettük fel híreszteléssel, mintha a bejegyzésre csak azért került volna sor, hogy a pártelnök neve ne szerepeljen a tulajdoni lapon. A valóság ezzel szemben az, hogy az ingatlant ténylegesen Jakab Péter nővérének férje vásárolta meg.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik