Belföld

Cirkuszban volt egy iskolás csoport, két tinilány eltűnt az előadás végére

Eltűnt két tinilány Budapesten. Értesüléseink szerint a lányok cirkuszban voltak egy iskolai csoporttal, amikor ismeretlen helyre távoztak.

A BRFK körözési eljárást indított a 14 éves Orsós Virág és a 16 éves Mohácsi Amanda Rebeka és  megtalálása érdekében. Az esettel kapcsolatos közleményeikben azt írták, hogy lányok egy zuglói rendezvényről tűntek el, és jelenleg is keresik őket.

police.hu

Orsós Virág 160 centi magas, hullámos fekete hajú, barna szemű. Az eltűnésekor fehér, hosszú ujjú póló, világoskék farmer és sportcipő volt rajta.

police.hu

Mohácsi Amanda Rebeka ugyancsak 160 centi magas, sötétbarna hajú, barna szemű. Az eltűnésekor fehér pólót, világoskék farmert és fehér sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Mohácsi Amanda Rebeka tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik