Belföld

Varga Judit elment Áder Jánoshoz, hogy megköszönje a munkáját

Stephanie Lecocq / EPA / MTI
Stephanie Lecocq / EPA / MTI

Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn látogatást tett Áder János volt köztársasági elnöknél, akinek megköszönte 10 éves fáradhatatlan és áldozatos munkáját, amelyet a magyar emberekért és a hazáért végzett államfőként, írja közleményében az Igazságügyi Minisztérium.

Varga kiemelte, hogy

a magyarság, mindig is hitt a szeretet és az összetartozás erejében, ezért köszönet és hála illeti Áder János elnök urat és feleségét, Herczegh Anitát a Regőczi István Alapítvány létrehozásáért, amely a koronavírus árváinak megsegítését tűzte ki céljául.

Áder János korábbi európai parlamenti környezetvédelmi tanácsadójaként Varga Judit kiemelte, hogy közös szívügyük a természetvédelem, ezért örül, hogy a 2017-ben létrehozott Kék Bolygó Alapítvány a klímaváltozás elleni küzdelem egyik zászlóshajója a Kárpát-medencében.

A találkozó végén az igazságügyi miniszter sok sikert kívánt Áder János elnök úrnak és reményét fejezte ki, hogy az általa létrehozott Alapítványok élén a magyarság a továbbiakban is számíthat rá hazánk érdekeinek és értékeinek védelmében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik