Belföld koronavírus

A rezsicsökkentésről küldtek levelet arra az email címre, amit a vakcinaregisztráció miatt kellett megadni

Szombaton ismét a kormánytól érkezett levele azoknak, akik korábban a koronavírus elleni védőoltás felvétele miatt létrehozott vakcinaregisztrációs oldalon megadták az email címüket, írta meg a Telex. Az email címet korábban azért kellett opcionálisan megadni, hogy az ember első kézből értesüljön a legfrissebb járványügyi információkról, de ez már nem az első eset, hogy a járványhelyzethez egyáltalán nem kapcsolódó üzenetet kézbesítenek ezen a csatornán keresztül.

A levélben ezúttal sem esik szó egészségügyi témáról, a rezsicsökkentésről, a különadókról és a családok védelméről annál inkább.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ friss üzenete közli, hogy megalakult az új kormány, aminek fő feladata, hogy megőrizze hazánk biztonságát és megvédje a magyar családokat a háború káros gazdasági következményeitől.

Meg kell védenünk a rezsicsökkentést, és meg kell erősítenünk a honvédséget

– emeli ki a levél, hangsúlyozva, hogy mindezek érdekében a kormány rezsivédelmi és honvédelmi alapot hozott létre, amelyeket a vállalatok extraprofitjából töltenek majd fel.

Kapcsolódó
A pénzszerzésen túl is van célja az extraprofitot sújtó új adónak
Nagy Gergely Miklós, Pető Péter, valamint Nagy József a mai Háromharmadban. A témánk természetesen a multikra (meg a nem multikra) kivetett extraadó, innen pattanunk olyan magasra, hogy most akkor mit várhatunk úgy általában a politikától.

Korábban szintén ezen, a koronavírus miatt életre hívott csatornán keresztül érkezett levél a felhasználókhoz, abban a gyerekvédelminek nevezett népszavazásról volt szó, a választás után pedig Orbán Viktor egy személyesen aláírt levélben biztosított mindenkit, hogy az is számíthat rá, aki nem rá szavazott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik