Belföld

Levelet írtak a káposztásmegyeri panelházból kiugrott 16 éves fiú szülei a gyerek iskolatársainak

RTL Klub
RTL Klub

Május 24-ei keltezéssel levelet írt szeretteinek, ismerőseinek, a fiú iskolatársainak és azok szüleinek annak a 16 éves fiúnak édesapja és édesanyja, aki május 22-én kiugrott egy káposztásmegyeri panelház hetedik emeleti lakásából, és a helyszínen életét veszítette.

Az RTL Híradónak is eljuttatott levélből kiderült, a szülők egyértelműen öngyilkosságnak tartják a történteket, annak lehetséges okával azonban nincsenek tisztában.

A sajtóban korábban megjelent, egy szemtanú állítólag veszekedést hallott a szóban forgó IV. kerületi lakásból, majd azt látta, hogy a fiú egyszer csak váratlanul leugrott, „mintha egy medencébe rugaszkodott volna el”. A lakásban az események idején csak a fiú és édesanyja tartózkodott, az apa később ért haza.

A szülők a veszekedéses verziót cáfolják. Azt állítják, soha nem veszekedtek a fiúval, mert sosem adott rá okot

Kívánjuk viszont az összes állítólagos szemtanúnak, médiának, aki valótlant állít egy ilyen tragédiában, hogy legalább a felét élje át annak, amit a családunk

– áll a levélben.

Az egyik szülő azt írja, aznap délután egy öleléssel engedte a szobájába Áront pihenni, hogy később frissen készülhessen a fizika- és olaszdolgozatára. Utána történt a tragédia, aminek a lehetséges okairól csak utalásokat találni a levélben.

Titeket, Gyerekek pedig arra kérünk, mindent osszatok meg a szüleitekkel, egy felnőttel, legyen az egy rossz jegy, egy szerelmi bánat vagy bármi más, mert mindig mindenen lehet segíteni, amíg életben vagytok

– írták.

A levél teljes terjedelmében az rtl.hu-n olvasható el.

A fiú keresztanyja az RTL Fókusz című műsorában egyébként azt mondta, a hirtelen jött végzetes döntés szerinte egy szerelmi csalódás következménye.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik