Belföld

Vízitúra közben eltévedt egy kétgyermekes család az Ipolyon

Komka Péter / MTI ( Illusztráció )
Komka Péter / MTI ( Illusztráció )

Vízitúra közben eltévedt egy kétgyermekes család az Ipolyon. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 52 éves nő tett bejelentést, hogy az Ipoly folyón haladt Suppal a párjával, és a két gyerekkel, azonban eltévedtek.

A balassagyarmati rendőrök, a katasztrófavédelem munkatársai és a különleges mentőegyesület tagjai azonnal keresni kezdték a Hont közelében segítségre szoruló családot.

A bejelentővel sikerült újra felvenni telefonon a kapcsolatot, de a helyzetükre vonatkozóan csak annyit tudott elmondani, hogy Hont közelében lehetnek, de nem tudja pontosan a helyet meghatározni.

A járőrök, valamint a katasztrófavédelem munkatársai a jelzett helyszín környékén az Ipoly folyót átnézték, fény, és hangjelzéseket adtak a keresettek megtalálása érdekében.

A bejelentést követő két órán belül a katasztrófavédelem munkatársai és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei Hont közelében egy mezőn megtalálták az eltévedt asszonyt és a családját. Az 56 éves férfi a párja, valamint 13 és 14 éves gyermekei sem sérültek meg, így a rendőrkapitányság beosztottjai a segítségre szoruló családot Hontra, a saját gépkocsijuk parkolási helyére szállították, ahonnan budaörsi otthonukba utaztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik