Belföld

Stílusos kiegészítő, ami az egészséget is támogatja – bemutatkozott a HUAWEI WATCH GT 3 Pro (x)

Huawei
Huawei
Megbízható, gondoskodó, segítőkész – többek között ezek egy jóbarát tulajdonságai, és ugyanezt várhatjuk a Huawei legújabb okosórájától, a HUAWEI WATCH GT 3 Pro-tól is. Számíthatunk rá az egészségügyi értékeink monitorizásában, figyelmeztet, ha orvoshoz kell mennünk, miközben okos asszisztensünk a mindennapok során. Abban is biztosak lehetünk, hogy az akkumulátor lépést tart a rohanó életünkkel, az óra megjelenése pedig bármilyen öltözéket stílusossá tesz.

Az elfoglalt életmód és a folytonos rohanás során nehéz időt szakítani a rutinszerű orvosi kivizsgálásra és valljuk meg, hajlamosak vagyunk csak akkor menni orvoshoz, ha már szükséges. De mi a helyzet azokkal az egészségügyi adatokkal, amelyeket lehet, hogy kevésbé tartunk az egészségünkre nézve kardinális mutatóknak? Az olyan adatok, mint a pulzusszám, a véroxigénszint, a stressz-szint sokat elárulhatnak az egészségéről és a baljós adatok lehetséges problémákra is figyelmeztethetnek. A Huawei 2022. márciusában végzett reprezentatív kutatása[1] szerint a válaszadók 60 százaléka fordult már, vagy elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben orvoshoz fordulna az okoseszközéből nyert információk alapján – például nem megfelelő pulzusszám, vagy esetleg tartósan gyenge alvásmintázat miatt.

Huawei

A folyamatos monitoring ráadásul megtérülni látszik, ugyanis a Huawei felmérésében a válaszadók 42 százaléka érez pozitív változást mindennapi életében a viselhető okoseszközök használatának köszönhetően. Márpedig ha napi szinten szeretnénk nyomon követni egészségi állapotunkat, érdemes olyan okosórába beruházni, amely biztosítja, hogy minden fontos paramétert folyamatosan és pontosan nyomon kövessen. A HUAWEI WATCH GT 3 Pro az egészséggel kapcsolatos funkciók széles skáláját kínálja – kezdve az olyanoktól, mint a pulzusmérés, az alvásciklus, a stresszszint követése, vagy a TruSeenTM 5.0+ technológiának köszönhetően még pontosabbá tett véroxigénszint mérés. Az óra emellett több mint 100 edzésmódot kínál, így mindenki megtalálhatja a magának valót, legyen szó futásról, pilatesről, golfról vagy akár szabadtüdős merülésről.

Egy okosóra ugyanakkor már rég nemcsak az egészségügyi adatok monitorozására szolgál, hanem mára valóságos asszisztensünk lett és akár a napunk megtervezéséhez, megszervezéséhez is kiváló társunk lehet. Mindehhez pedig a HUAWEI WATCH GT 3 Pro okos alkalmazások széles választékát kínálja, legyen szó Bluetooth-hívásról, a teendőlisták, emlékeztetők kezeléséről, vagy időjárás-előrejelzésről.

Huawei

A Huawei óráinak egyik legnagyobb előnye a hosszú élettartam, amely a piacon kiemelkedő értékeket kínál és nincs ez másképp a WATCH GT 3 Pro esetében sem. Nem kell folyton az óránk töltöttégi szintjét figyelnünk, 43 mm-es kerámia változat akár 7 napig, a 46 mm-es titánium változat pedig akár 14 napig is bírja.

A napunkat általában az irodában kezdjük, majd elintézünk néhány dolgot, esetleg edzeni is megyünk. Kialakításának köszönhetően a HUAWEI WATCH GT 3 Pro a kerámia vagy titánium karpánttal, vagy a bőrszíjjal bármilyen alkalomhoz stílusos kiegészítő lesz. Kiemeli az üzleti megjelenést, este pedig ékszerként ragyog. A kifejezetten ehhez a modellhez tervezett számlapok között pedig minden alkalomhoz találhatunk az öltözékünkhöz és stílusunkhoz leginkább illeszkedő design-t.

Ahogyan a Huawei többi okosórái esetében, úgy a WATCH GT 3 Pro-nál sem kell már a telefonunkkal való kompatibilitás miatt aggódnunk, Android vagy iOS rendszert használunk, a Huawei Egészség applikációban mindegyik platformon könnyedén vezérelhetjük az új kedvenc kiegészítőnket.

Fedezd fel te is a legújabb stílusos okosóra-modellt a Huawei webáruházában.

 

 

[1] A felmérést 2022. márciusában online adatfelvételi módszerrel Magyar Target-Pulzus Média Kutató Kft. készítette. A kutatás életkorra, nemre, iskolai végzettségre és településtípusra reprezentatív.

Stílusos kiegészítő, ami az egészséget is támogatja – bemutatkozott a HUAWEI WATCH GT 3 Pro (x) 3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik