Belföld

Folytatódik az adok-kapok Márki-Zay és a DK között

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Vajon a tőle megszokott bizonyítékok nélküli vagdalkozás folytatódik, vagy tudatosan állít hazugságot Márki-Zay? Ítéljétek meg ti! De egy biztos: akármi is az indítéka, a hazugság hazugság marad

– írja Facebook bejegyzésében a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba.

Az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc pártja között a választási vereség óta zajlik az ütésváltás a nyilvánosságban.

A hódmezővásárhelyi polgármester legutóbb az ATV Híradójának nyilatkozta azt, hogy a DK egy része együttműködik a Fidesszel, és  a párt polgármesterei egyetlen feljelentést sem tettek. Erre válaszul Molnár Csaba elmondta, hogy a DK-s polgármesterek tucatnyi feljelentést tettek, például Erzsébetvárosban vagy Újbudán, ráadásul nemcsak megtették a feljelentéseket, hanem erről tájékoztatták is a nyilvánosságot is. A DK-s politikus szerint, ha „ez elkerülte volna MZP figyelmét, akkor egy egyszerű Google-keresés segített volna, ha utána akart volna nézni”.

Márki-Zay kijelentéseire Erzsébetváros és Újbuda DK-s polgármestere, Niedermüller Péter és . László Imre is reagált. Niedermüller úgy fogalmazott, „sajnálja, hogy Márky-Zay nem vette a fáradságot, és nem hívta fel telefonon”, mert akkor elmondhatta volna neki, hogy az önkormányzat és cégei több esetben is feljelentést tettek a korábbi vezetés ügyei miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik