Belföld

Eltűnt egy 11 éves szolnoki kislány a 12 éves nővérével

Eltűnt egy testvérpár Szolnokon. A két kislány tegnap este nyolckor ment el ismeretlen helyre  hazulról, és azóta semmit sem lehet tudni róluk.

A mindössze 11 éves Rafael Elizabetről azt lehet tudni, hogy 160 cm magas, vékony testalkatú, barna szeme, és hosszú szőke haja van. Az eltűnésekor fekete-lila tréningruhát, fehér sportcipőt és barna bundás kabátot viselt.

police.hu

Az egy évvel idősebb nővére, Rafael Ramóna Jázmin 152 cm magas, félhosszú barna színű haja van, s a szemei is barnák. Eltűnésekor fekete farmernadrágot, szürke haspólót, szürke kardigánt, fekete kabátot viselt, és nála volt a fekete kistáskája is.

police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azt kéri, hogy aki a képeken látható Rafael Elizabetet és Rafael Ramóna Jázmint felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik