Belföld

Ottfelejtettek a csengelei pihenőhelynél egy fiatal román sportolót

police.hu
police.hu

Ottfelejtettek a Csengelei pihenőnél egy 14 éves román sportolót. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei segítették hazajutni a megrémült fiút.

Hétfőn délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre egy férfitől, hogy az M5-ös autópályán lévő pihenőnél segítséget kért tőle egy fiú, mert őt ott felejtették és meg van ijedve, s a telefonja és az iratai sincsenek nála.

Az egyenruhások a helyszínre sietve meghallgatták a 14 éves román gyermeket, aki elmesélte, hogy egy turistabusszal tartottak haza egy olaszországi versenyről Romániába, és azért álltak meg, hogy egy kicsit felfrissüljenek. A fiú ekkor elment mosdóba, s mire kijött egyedül találta magát a pihenőhelyen, mert nélküle indult el a busz.

police.hu

A járőrök azonnal felvették a kapcsolatot a Kiszombor Magyar-Román Közös Kapcsolattartási Szolgálati Hellyel akikkel együttműködve sikerült értesíteni az autóbusz társaságot. A kisfiút a rendőrök elvitték a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyre, ahol a Romániából visszafordult busz és a gyermek édesanyja várta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik