Belföld

Hasonlított a lány a Barbie babájára, maszturbálni kezdett a debreceni söröző előtt

Getty Images
Getty Images

Már az előkészítő ülésen jogerős döntést hozott a Debreceni Járásbíróság annak a Barbie babákat gyűjtő férfinak az ügyében, aki tavaly augusztusban magához nyúlt egy debreceni söröző közelében.

Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi váddal egyezően beismerte a bűnösségét, és bár megbánta, nem igazán tudta megindokolni a cselekedetét.

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően 1 év 1 hónap fogházra ítélte a férfit, de a büntetés végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette, s elrendelte az elkövető pártfogó felügyeletét.

A férfi Barbie játékbabákat gyűjt, ezért Debrecenbe vonatozott, hogy vegyen pár akciós darabot. Az esti órákban az egyik debreceni söröző parkolójába ment ittasan, majd megállt egy fa alatt.

Ekkor észrevett a söröző teraszán egy fiatal nőt, aki a barátai társaságában szórakozott. Mivel szerinte a lány hasonlított az egyik olyan játékbabára, amit ő is gyűjt, ezért kivette a szatyrából az általa korábban vásárolt babák egyikét, majd a nő irányába fordult, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett.

A fiatal nő észrevette a szatír cselekményét, majd a társaságában lévő személyek felszólították a férfit, hogy hagyja abba, majd értesítették a rendőröket.Az ítéletet mindenki tudomásul vette, így az jogerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik