Belföld

Gázolt a vonat Máriahullámtelepnél

Frissítünk!

11:39 – Megindult a vonatforgalom Balatonfenyves és Balatonmáriafürdő között, így szerdán kora délutánra helyreállhat a menetrend a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon – közölte a Mávinform a honlapján, miután befejeződött a helyszínelés. Balatonfenyves és Balatonmáriafürdő között egy ideig pótlóbuszok jártak, emiatt 50-70 perccel hosszabb volt a menetidő ezen a vonalon.

Elgázolt egy embert Máriahullámtelep megállóhelynél egy személyvonat, emiatt késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon – közölte a Mávinform szerdán a Facebook-oldalán.

A helyszínelés végéig szünetel a vonatforgalom Balatonfenyves és Balatonmáriafürdő között, pótlóbusz szállítja az utasokat ezen a szakaszon. A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon 20-30 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani a baleset és az átszállások miatt – tudatta a Mávinform.

Kedden szintén ugyanilyen okból késtek a vonatok ugyanezen a vonalon, akkor Balatonlellén történt gázolás, amelyben egy ember megsérült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik