Belföld

Azt állítja a zuglói gyilkos, semmi baja nem volt a párjának, mikor elment a lakásból – letartóztatták

police.hu
police.hu

Letartóztatta a bíróság azt a C. Károlyt, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap este megfojtotta az élettársát Zuglóban, miközben otthon volt a nő nyolcéves kisfia is.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően, szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt rendelte el az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását. Kérdésünkre elmondta, hogy a férfi elismerte azt, hogy vitatkozott az élettársával, de tagadta a gyilkosságot.

Azt állította, hogy a nőnek semmi baja nem volt, amikor ő elment a lakásból

– mondta lapunknak az ügyész.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy nyolcéves fiú hívta fel vasárnap este a segélyhívót, hogy az édesanyja rosszul van. A mentők megpróbálták újraéleszteni a 30 éves nőt, de már nem tudtak segíteni rajta. A meggyilkolt nő kisfia a rendőröknek elmondta, hogy a lakásban rajta és az anyján kívül a nő Károly nevű élettársa is ott volt.

Kiderült, hogy az anya ebéd után táncolni hívta a férfit, ám tánc közben a férfi könyökkel megütötte a fiú szemét, ami felháborította az asszonyt, aki pofon vágta a férfit, a vita pedig tettlegességig fajult a lakás különböző helyiségeiben: a nagyszobában, a fürdőszobában, végül a konyhában.

A gyerek zömmel csak fültanúja volt a bántalmazásnak, a konyhában végződött eseménysort követően az élettárs arra szólította fel a fiút, hogy bújjon el a szekrénybe, “majd egy óra múlva jönnek a rendőrök és elviszik”. A gyerek ennek megfelelően járt el, de pár órával később előbújt a rejtekhelyéről, látta, hogy a férfi nincs a lakásban és rátalált az anyjára, aki már nem lélegzett.

Ekkor telefonon hívta az apját, majd a mentőkkel is beszélt, akiket azután ő engedett be a lakásba. A mentők megpróbálták újraéleszteni a nőt, de már nem lehetett rajta segíteni. A rendőrök felhívták telefonon C. Károlyt, de ő nem volt hajlandó megmondani hol van. Kiderült, hogy Pólusba ment az anyjával, hogy megnézze az új szuperhős-filmet, így vetítés közben fogták el. Az anyukáját elvesztő fiú a nagyszülőkhöz került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik