Belföld

A zuglói gyilkos azt mondta áldozata nyolcéves kisfiának, várjon a szekrényben, amíg kiérkeznek a rendőrök

Vasárnap este egy nyolcéves kisfiú telefonált a 112-es segélyhívóra, és azt mondta a diszpécsernek, hogy édesanyja rosszul van. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni a 30 éves nőt, de nem tudtak rajta segíteni. A Blikk azt írja, a nőt új párja egy veszekedést követően megfojtotta, a gyermeknek pedig a férfi azt mondta: bújjon el a szekrényben, majd jönnek érte a rendőrök.

A fiú engedelmeskedett, de egy idő után előjött a rejtekhelyéről. A lap úgy tudja, ekkor látta meg édesanyja holttestét a konyha padlóján. A rendőrök később a nagyapja jelenlétében hallgatták ki.

A gyermek az apai nagyszüleihez került, akik egy Pest megyei településen gondoskodnak róla. A Blikk elérte a gyermek nagymamáját, aki azt mondta, unokája nagyon bátran viselkedett, és most rá kell koncentrálniuk.

A cikkben azt írják az elkövetőről, hogy már az előző barátnőjével is borzalmasan viselkedett. Miután korábbi párja szakítani akart vele, C. Károly közölte, vagy megengedi, hogy felmenjen hozzá a lakására, vagy szexképeket tesz fel róla az internetre. A kétségbeesett nő engedett a zsarolásnak, a férfi viszont megerőszakolta, és a nőről készült felvételeket annak ellenére közzétette, hogy expárja beengedte a lakásba. Tettéért négy évnyi börtönbüntetést szabott ki rá a bíróság. Éppen csak szabadult, amikor megismerkedett új párjával, akit vasárnap meggyilkolt.

Vvasárnap egy félreértés miatt robbant ki a veszekedés közöttük. Ebéd után táncoltak, a férfi pedig véletlenül a könyökével megütötte a kisfiút. Az anyuka ezen annyira felháborodott, hogy megpofozta kedvesét, mire Károly ütni kezdett. A tettlegesség a fürdőszobában és a konyhában is folytatódott, végül C. Károly megfojtotta a nőt, aki nem tudott párja előéletéről.

A férfi elmenekült, egy pláza mozijában kapták el később.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik