Belföld

A lengyel védelmi miniszter sem jön el a budapesti V4-es találkozóra

Mateusz Wlodarczyk / NurPhoto / AFP
Mateusz Wlodarczyk / NurPhoto / AFP

A cseh védelmi miniszter után a lengyel védelmi miniszter, Mariusz Błaszczak is úgy döntött, hogy nem jön a V4-es miniszterek magyarországi találkozójára – írja a 444.Gazeta Wyborcza kormányzati forrásai a lépést azzal magyarázták, hogy Orbán Viktor a választások miatt nem akart kihátrálni Putyin mögül.

A cseh védelmi miniszter nemrég a Twitteren jelentette be, hogy nem jön Magyarországra jövő héten a V4-ek védelmi miniszterek találkozójára. Jana Černochová a posztban arról írt, hogy jövő héten választások lesznek Magyarországon, és nem akar a kampány része lenni.

Mindig támogattam a V4-et, és nagyon sajnálom, hogy az olcsó orosz olaj most fontosabb a magyar politikusok számára, mint az ukrán vér

– fogalmazott.

Kapcsolódó
„Sajnálom, hogy az olcsó orosz olaj fontosabb a magyar politikusok számára, mint az ukrán vér" – nem jön a V4-ek budapesti találkozójára a cseh védelmi miniszter
A cseh védelmi miniszter Twitteren jelentette be, hogy nem jön Magyarországra jövő héten a V4-ek védelmi miniszterek találkozójára, szúrta ki a Telex.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik