Belföld

Legalább tíz vágást ejtett kirabolt ismerőse arcán egy tiszasülyi fiatal

police.hu
police.hu

Őrizetbe vettek a szolnoki rendőrök egy tiszasülyi férfit, aki legalább 10 vágást ejtett áldozata arcán, miközben készpénzt követelt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása a bejelentést tevő férfi tegnap délután találkozott össze a településen az ismerősével, akit magával hívott az otthonába. A házigazda mikor egyedül hagyta pár percre a vendégét, az magához vette a rádióját és távozott a házból.

Kis idő elteltével a korábbi vendég ismét megjelent a bejelentőnél, de ekkor már agresszívan pénzt és ruhaneműt követelt tőle. A férfi nem tett eleget a követelésnek, ezért úgy mellkason ütötték ököllel, hogy elesett. A támadó kutatni kezdett a szobában, majd zsebébe tette áldozata telefonját és a gyógyszerét.

police.hu

A leütött férfi próbált felállni, de az agresszív férfi ekkor újabb ütést mért áldozatára és legalább tíz vágást ejtett az arcán a szekrényről felkapott késsel. Távozása előtt a támadó visszaadta tulajdonosának a zsebre tett telefont, majd az áldozata kerékpárjával távozott a helyszínről.

A rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO kommandósainak segítségével rövid időn belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves tiszasülyi lakost.

A nyomozók a gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. A rendőrök a terhelt udvarán megtalálták az elvitt biciklit is. A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik