Belföld

„Menj a faszba, Lajos!” – üzeni Szanyi Tibor pártja az ellenzék jelöltjének

Az ajánlóíveken megy a cirkusz, ebből sült most ki, hogy az ISZOMM szerint Oláh egy fideszbérenc szarházi.

Meglehetősen szokatlan hangvételű közleményt adott ki Szanyi Tibor pártja, a szélsőbalos Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM), miután Oláh Lajos, a Budapest 05. számú OEVK-ban induló ellenzéki jelölt azt állította, hogy a választókerületében az ISZOMM által gyűjtött ajánlások közül több is megegyezett a fideszes jelölt ajánlásaival.

A 444 korábban ennek kapcsán arról írt, hogy a kerületben induló Rácz Szilárd összesen 208 ajánlást gyűjtött össze, ezek közül 127 a fideszes Kovács Balázs Norbert szignói között is ott volt, ráadásul ugyanaz a – mint kiderült – halott személy jelölte mindkét párt politikusát.

Az egyesült ellenzék helyi jelöltje kifogást is emelt a gyanús manőverek ellen, erre reagált most az ISZOMM:

Az Igen Szolidaritás nem állított jelöltet dr. Oláh Lajos körzetében, a Budapest 5. körzetben, ezért az ajánlásainkat nem ellenőrizte senki. Dr. Oláh Lajos tehát egy utolsó hazug tróger, politikai kalandor, felelőtlen, fideszbérenc szarházi.

Majd a szöveg úgy zárul:

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöksége és tagsága egyhangúlag, ukrán katonanyelven szólva üzeni dr. Oláh Lajosnak: Menj a faszba, kedves Dr. Oláh Lajos!

A közleményben egyébként arról is írnak, hogy Oláh és az összefogásban résztvevő pártok, a „liberális milliárdosokból és levitézlett nácikból összeállt hatosfogat” csak előre meg akarja találni a bűnbakját, ha esetleg elveszítenék a választást, továbbá fájlalják, hogy szerintük Oláh az ISZOMM-ot használja fel arra, hogy „az évek óta átvert választóinak előre megmagyarázza az érlelődő, újabb fideszes győzelmet”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik