Belföld

Lakókocsikat, autókat, kismotorokat gyújtott fel egy férfi Budapesten

police.hu
police.hu

A gyanú szerint autókat, lakókocsikat és kismotorokat gyújtott fel Budapesten az elmúlt időszakban az a férfi, akit autófeltörés közben értek tetten a budapesti rendőrök Zuglóban.

A járőrök március 16-án, a zuglói Várna utcában érték tetten a gyanúsítottat, aki betörte egy parkoló autó hátsó ablakát és értékek után kezdett kutatni az utastérben. Az eljárás során kiderült, hogy a férfinek nem ez volt a legdurvább ügye.

police.hu

Aznap hajnalban a Francia úton okozott tüzet egy lakókocsiban, amelynek résnyire nyitott ablakán égő papírdarabot dobott be. Az eset során nem sérült meg senki, de​ 3 millió forintos kár keletkezett.

A gyanúsítás szerint R. Sándor február 9-én éjjel, szintén a XIV. kerületben, az Ajtósi Dürer soron három parkoló kismotort és egy lakókocsit is felgyújtott szándékosan, a tűz pedig egy autóra is áterjedt. Ekkor csaknem kétmillió forintos kár keletkezett.

police.hu

A február 4-ei zuglói  tűzesetekkel is őt gyanúsítják, amikor a Francia úton egy autót gyújtott fel, majd egy Kerepesi úti gyógyszertárban is megpróbált tüzet okozni. Az ötrendbeli rongálással és lopással gyanúsított férfi mindent beismert. R. Sándort őrizetbe vették és letartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik