Belföld

Végignézte egy ötéves örkényi kislány, hogy szétszurkálta az anyját a velük élő férfi

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal az örkényi férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy konyhakéssel többször megszúrta és megvágta az élettársát, amit végig nézett az áldozat ötéves kislánya.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 26 éves asszony tárcsázta a mentőket, mert az akkori élettársa a 26 éves K. Roland féltékenységében ököllel neki esett, majd egy konyhakéssel többször is megszúrta és megvágta.

Amikor a penge beletört az asszony testébe, felkapott egy másikat és azzal folytatta ámokfutását. Az áldozat az ütések és szúrások következtében életveszélyes koponyasérülést, koponyacsont-törést, koponyaűri vérzést, illetve hasi sérülést szenvedett, életét a gyors és intenzív orvosi ellátás mentette meg.

police.hu

A 26 éves férfi nem tett vallomást a kihallgatása során. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi beteges féltékenységi rohamai rendszeresen dühödt verésbe fordultak. A 2020. szeptember 3-ai este is így kezdődött, a támadás akkor maradt abba, amikor az áldozat egyik gyermeke sikítani kezdett.

A történteknek szem-, és fültanúja volt ugyanis az áldozat 5 éves kislánya, akinek érzelmi fejlődésében – az eljárás során kirendelt igazságügyi pszichológus-szakértő véleménye szerint – a látottak és hallottak olyan pszichés, kóros elváltozást okoztak, mely alkalmas az értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődésének veszélyeztetésére. A 26 éves férfit emberölés kísérlete, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt állíthatják bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik