Belföld

Videóhívások közben maszturbálgatott, másfél évet kapott

Másfél év börtönre és két év közügyektől eltiltásra ítélte folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt azt a férfit, aki videóhívások közben végzett önkielégítést. A Pécsi Törvényszék tájékoztatása szerint Gy. I. feltételesen sem bocsátható szabadlábra.

A férfi tavaly februárban több olyan profilt hozott létre íz Instagramon  mintha azok mögött egy olyan női felhasználó állna, aki közismert Magyarországon. Az így létrehozott valótlan profilokat pedig arra használta fel, hogy az interneten keresztül fel tudja hívni videón azt a nőt, akinek a sérelmére elkövetett ugyanilyen bűncselekmény miatt egyszer már jogerősen szabadságvesztésre ítélték.

Tavaly februárban több olyan élő videóhívást indított a baranyai lakóhelyéről, melyeken előzőleg levette a nadrágját, és a videóhívás fogadásakor a nemi szervét mutogatva önkielégítést végzett a nőnek.

Miután a Pécsett tartózkodó nő észlelte, hogy a videóhívásokat a férfi kezdeményezte, megszakította a videókapcsolatokat. A férfi ezért tovább próbálkozott, és márciusban ismételten újabb álprofilról, a Skype nevű internetes alkalmazáson keresztül kezdeményezett videóhívást a nő felé, aki azt ismételten fogadta. A vádlott a videóhívás kezdeményezése előtt nadrágját és alsónadrágját levette, és a videóhívás fogadásakor ismét nemi szervét mutogatva önkielégítést végzett.

A férfi szándéka a cselekmény során saját nemi szervének az áldozata előtt történő mutogatásával nemi vágyának kielégítésére irányult, azzal, hogy az önkielégítést célzottan az általa korábban ismert nő előtt kívánta végezni. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik