Belföld

Csepregi gyermekhalál: mindkét szülő kórházba került

Egyelőre nem tudni, mi okozta annak a két és fél éves csepregi kisfiúnak a halálát, akit kedden délelőtt találtak holtan egy családi házban, írja a Blikk.

A rendőrség szerint idegenkezűség történt, nyomozást is indítottak, ám végleges választ csak a boncolás után kaphatnak.

A lapnak a közvetlen szomszédos ház tetőszerkezetén dolgozó munkás arról beszélt, reggel fél hétkor látták, hogy a három műszakban dolgozó édesapa gyalogosan érkezett haza munkából és bement a házba. Felesége állítólag ekkor vásárolni indult és a három nagyobbik fiút beadta az óvodába.

Aztán pár órára rá váratlanul megérkezett a házhoz az első autó, egy mentő, majd a katasztrófavédelem szolgálati autója, ezután pedig sorban a rendőrautók és gyermekmentő is.

Persze, letettük a szerszámokat, majd figyeltük, mi történik. A nyitott ablakon ekkor kihallatszott, amint egy nő kétségbeesetten kiabál valakinek, hogy ne csináld, ne csináld ezt! Azt gondoljuk, akkor történhetett valami odabent. Utólag hallottuk, hogy az édesapa öngyilkos akart lenni

– nyilatkozott a férfi.

A szemközti szomszéd is megszólalt, ő arról beszélt, a férfinek mindene volt a család, nagyon büszke volt a gyerekekre. Úgy tudja, felesége a hatodik gyermekükkel várandós. Azt nem tudja elképzelni, hogy a férfi bántalmazta volna a gyermekeit.

A Bors szerint mindkét szülőt kórházba szállították a tragédiát követően, jelenleg is orvosi felügyelet alatt állnak.

A lakóházban holtan talált kisgyermek ügyében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanújával.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik