Belföld

Rabtársait is bántalmazta a kaposvári férfi, aki korábban dárdával szúrta le a kutyáját

Börtönben azért ül, mert bántalmazta a volt párját, akit az ördögnek hitt.

Még a börtönben is bűncselekményt követett el a később csak kaposvári remete néven elhíresült férfi az RTL Klub híradója szerint.

Az ügyészség vádirata szerint egy zárkatársával közösen tartották félelemben a többi rabot, arra kényzserítették őket, hogy a börtönboltban vásároljanak nekik különböző termékeket. Amikor az egyik elítélt közölte, hogy nincs már több pénze, egy pengével mindkét férfi megvágta az alkarját.

 

A férfi azért ül börtönben, mert súlyosan bántalmazta korábbi barátnőjét, viharos kapcsolatuk végén megverte, majd meztelenre vetkőztetve magára hagyta őt az erdőben. A nő korábban szintén nyilatkozott az RTL Klubnak, akkor azt mondta, a férfi az ördögnek hitte őt, ezért meg akarta ölni.

Az ügyészség szerint börtönbe kerülése előtt a férfi nemcsak a párját bántotta, hanem állatokat is kínzott, saját kutyáját azért döfte le egy dárdával, mert az eb engedély nélkül elemelte az ételt az asztalról.

Az ellene felhozott vádak közül a férfi annyit ismert el, hogy korábban megütötte volt párját. Az ő bántalmazásáért jelenleg 4 év 10 hónapos börtönbüntetését tölti, de az ügyészség további éveket róna ki rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik