Belföld

TEK-esekbe botlott menekülés közben a kőbányai ámokfutó

police.hu
police.hu

Kocsiját hátrahagyva próbált elmenekülni egy 22 éves ámokfutó, miután balesetet okozott a Könyves Kálmán körúton. Pechjére pont belefutott az éppen arra közlekedő TEK-esekbe.

A BRFK tájékoztatása szerint a sofőr január 27-én éjjel megfordult a Kőbányai úton lévő záróvonalon, majd beletaposott a gázba, amikor meglátta a rendőröket. A járőrök azonnal utána eredtek, a jármű vezetője azonban a megkülönböztető jelzést figyelmen kívül hagyva tovább száguldott.

A Könyves Kálmán körút kereszteződésébe a tilos  jelzés ellenére hajtott be, ahol összeütközött egy ott szabályosan közlekedő gépkocsival. A sofőr kiugrott az autóból, és futva próbált eliszkolni, de a járőrök, és a Terrorelhárítási Központ éppen arra közlekedő munkatársai néhány méteren belül elfogták. A balesetben senki nem sérült meg.

police.hu

Kiderült, hogy a 22 éves fővárosi férfi nem véletlen próbált elmenekülni: korábban eltiltották a járművezetéstől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói R. Józsefet cserbenhagyás és eltiltás alatti járművezetéssel gyanúsították meg, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik