Belföld

Jéghegyorbánnal, repülő koronavírussal és élősködő behajtókkal jön Márki-Zay Péter és az ellenzék reklámszpotja

Márki-Zay Péter és az ellenzéki összefogás időnként apokaliptikus reklámszpotot mutatott be, amelyen a jéghegy Orbán Viktorrá változik, a behajtók pedig elveszik a magyarok házait.

Új lakás vagy ház? Hitel, hitel és még több hitel. Ha pedig nem sikerül törleszteni, akkor jönnek a legfelülről kézivezérelt bírósági végrehajtók, hogy kíméletlenül pénzzé tegyék a szerencsétlenül járt magyar emberek vagyonát.

 

Az Orbán-kormány politikájának hála a lakásárak és bérleti díjak soha nem látott magasságokban, amit ráadásul olyan döntésekkel súlyosbítanak, mint a Fudan-beruházás, amely a megfizethető lakhatást nyújtó Diákváros helyét venné el.

 

Ennek is véget fogunk vetni április 3-án, amikor leváltjuk minden idők leggátlástalanabb kormányát! Mert nem Völner Pált és a fideszes kiváltságosokat, nem Tiborcz Istvánt és Orbán Ráhelt kell közpénzzel tömni, hanem a bajba jutottakat átsegíteni a válságon!

– írta mellé a miniszterelnök-jelölt a Facebookon. A reklám hangját Nagy Zsolt színész adja. A szövegek egyébként a korábbi reklámokhoz hasonlóan most sem sikerültek tökéletesen, már a harmadik mondatban hiányzik egy vessző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik