Belföld

Elég átgondolatlannak tűnik ez a táblakihelyezés a Kazinczy utcában

A Színes Erzsébetváros számolt be róla a Facebook-oldalán, hogy a közlekedési táblák kihelyezéséért is felelős Budapest Közút Zrt. a Kazinczy utcában sikerült a járdafelületre kitennie a kizárólagos lakossági parkolásra vonatkozó táblát, holott szerintük erre nincs semmilyen észszerű magyarázat.

A poszt szerint ezen utcaszakasz páros oldalán (ahol keskeny járdán lehet a parkoló autók mellett közlekedni) az összes többi, korábban kihelyezett tábla szépen elfért a járda mellett.

Mint írják,

sajnos nem ez az első eset, hogy fontos önkormányzati projektek kapcsán a táblázásért is felelős Budapest Közút Zrt. megoldásai miatt csóválhatjuk a fejünket. Pedig azt hittük, hogy a 2020 augusztusában indult forgalomcsillapítási projekt kapcsán látott súlyos hiba után (amikor napokkal korábban, mint kellett volna letakarták az új közlekedési táblákat – ezzel felesleges káoszt okozva) majd sokkal több figyelmet fordítanak az új táblák kihelyezésére.

Hozzátették, bíznak benne, hogy a Budapest Közút részéről megtörténik majd a korrekció a tábla helyét-, és a tartalmával kapcsolatos zavart is tisztázva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik