Belföld

Eltűnt két budapesti és egy vecsési tini

Eltűnt két budapesti és egy vecsési kamasz. Az egyik Budapesten eltűnt fiú, Lakatos Roland Richárd orvosi kezelés alatt áll, ezért nagy erőkkel keresik a rendőrök.

Lakatos tegnap délelőtt távozott ismeretlen helyre a XXI. kerületi otthonából. A 17 éves fiú 180 cm magas, átlagos testalkatú, rövid haja fekete, oldalt felnyírt, szeme barna. Bal alkarján „ANYÁM” tetoválás látható. Az eltűnésekor sötétzöld, mintás dzsekit, fehér garbót, kék farmert, valamint fekete sportcipőt viselt.

police.hu

Keresnek egy 16 éves budapesti fiút is. Herczeg Zalán vasárnap délután ment el a XVII. kerületi otthonából, és azóta sem tudni, hogy hol lehet.

A fiú 180 cm magas, kopaszra borotvált. Az eltűnésekor fekete kabát, a fotón látható kapucnis pulóver, egy sokzsebes nadrág és fekete-piros cipő volt rajta.

police.hu

Eltűnt egy 17 éves vecsési lányt is. Jarábik Viktória még karácsonykor tűnt el a balatonfüredi tartózkodási helyéről, azóta semmit sem tudni róla.

police.hu

A tinilány 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, fehér bőrű. Az arca hosszúkás, szeme színe kék, a haja vállig érő, szürkére festett, egyenes szálú. A nyaka bal oldalán egy tetovált felírat látható. Eltűnéskor szürke, combközépig érő szövetkabátot, fekete felsőt, barna nadrágot és fekete színű sportcipőt viselt.

Aki tudja merre lehetnek a fiatalok, vagy a információval rendelkezik róluk, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon, vagy budapesti és a jászberényi rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik