Belföld

Eltűnt egy 15 éves baranyai fiú

police.hu
police.hu

Eltűnt egy 15 éves kozármislenyi fiú. Nickl András hétfőn reggel ment el hazulról, és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról.

A felkutatására tett rendőri intézkedések pedig eddig még nem vezettek eredményre. A fiú 171-175 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szeme és barna rövid haja van.

Eltűnésekor királykék „pufi” dzsekit, fekete „pufi”mellényt, szürke kapucnis melegítőfelsőt, sötétbarna melegítőnadrágot, valamint egy világosbarna fűzővel ellátott, drapp, bőrszerű félcipőt, viselt. Fehér textilmaszkot szokott hordani.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint három kötött sapka is van nála: egy fekete, egy fehér csíkkal díszített halványszürke és egy sárgásbarna. Van nála egy piros-fekete, orkán anyagú téli kesztyű, valamint elképzelhető, hogy magával vitt egy sötét színű melegítőnadrágot és egy világoskék farmert is.

Hátizsákja fekete-zöld alapon tarka mintás, benne egy körülbelül 70 centiméteres kis ásóval, amely kilóg a táskából. A fiú a hátizsák oldalsó italtartójában két darab, fél literes vizet vitt magával.

A pécsi rendőrök azt kérik, hogy aki a képen látható Nickl András tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik