Belföld

Mestertolvaj: betört a lakásba, a szajré összegyűjtése közben italozni kezdett, elaludt

police.hu
police.hu

Dolgozni ment egy 58 éves kiskunmajsai asszony idén július 14-én hajnalban, majd a munkából hazaérve egy horkoló idegent talált az otthona padlóján, kezdi a történet elmesélését a rendőrség. A nő azonnal értesítette a rendőröket, akik a helyszínre siettek, és megkezdték az eset körülményeinek felderítését. Kiderült, hogy a férfi betörte a ház egyik ablakát, így hozzáfért a bejárati ajtó pótkulcsához, és könnyedén kinyitotta azt. Majd egy nejlonzacskóba kezdte összegyűjteni zsákmányát: parfümöt, dezodorokat, ruhákat és szeszes italokat.

Azonban ahelyett, hogy távozott volna a frissen szerzett holmival, inkább italozni kezdett. A tolvaj a több deciliter whisky elfogyasztása után olyan mértékben delíriumba került, hogy a padlón hajtotta álomra fejét. A részeg betörőt a rendőrök is csak többszöri próbálkozás után tudták felkelteni, majd az állapota miatt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a 31 éves férfi korábbi albérletéből is lopott, valamint elköltözése után is több alkalommal betört oda, és különféle értékeket vitt el. A rendőrök többrendbeli lopás miatt hallgatták ki a gyanúsítottat, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik