Belföld

Márki-Zay szerint aki őt lecserélné, az a Fidesz beépített árulója

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje végre elárulta, milyen néven fut neki az ellenzék a választásoknak.

Egységben Magyarországért

Ez lesz a neve a hatpárti ellenzéknek az áprilisi országgyűlési választáson, mert a résztvevők érzékeltetni akarják, hogy ez az egész több egy szimpla összefogásnál. Mindezt MárkiZay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az államfői pozícióval kapcsolatban megismételte keddi állítását, miszerint Novák Katalint még Áder Jánosnál is alkalmatlanabbnak tartja a posztra, továbbá elmondta, az ellenzék álláspontja az, hogy a köztársasági elnököt csak az országgyűlési választások után, közvetlenül kellene megválasztani.

Márki-Zay a Jobbikkal az élen kritikával illette az ellenzéki pártokat, amiért azok az állami támogatásuknak csak töredékét fordítják a 2022-es kampányra. Itt jegyezte meg, hogy aki az ő lecseréléséről beszél, az a Fidesz beépített árulója.

Sok ember van, aki az ellenzékben a Fidesz győzelméért dolgozik, de tudniuk kell, a legnagyobb nyíltsággal fog erről beszélni, ha elsüllyesztik az ellenzék hajóját

– tette világossá a hódmezővásárhelyi polgármester.

Végül azt is kiemelte, szerinte óriási eredmény, hogy az ellenzék „elsüllyesztette Orbán Viktor kishajóit” a migránsozástól a cigány- és melegellenességig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik