Belföld

Hetente megszökik a hatéves húgával egy szolnoki tinilány

police.hu
police.hu

Alighogy megkerült, ismét eltűnt a hatéves kishúgával egy gyermekotthonban élő tinilány. Balogh Jázmin Julianna ezúttal a szolnoki, Czakó Elemér úti játszótérről távozott ismeretlen helyre a kis testvérével, Farkas Mirellával.

Alig több mint egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a kislány eltűnt a bátyjával és a nővérével. És ez már nem először fordult elő az elmúlt hónapban. Ezúttal azonban a két lány külön távozott valahova.

Mirella 140 cm magas, telt testalkatú, kreol bőrű, szeme sötétbarna, a fogazata ép, és sötétbarna vállig érő haja van. Az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Kapcsolódó
Eltűnt egy hatéves szolnoki kislány a testvéreivel
Két napja semmit sem tudni róluk.

A nővére, Jázmin Julianna 170 cm magas, erős testalkatú, kreol bőrű, szeme sötétbarna, fogazata ép, és hosszú sötétbarna haja van, szőke melírrel. Nem tudni, milyen ruha volt rajta az eltűnésekor.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képeken látható kislányt és a nővérét felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik