Belföld

Vallott a XII. kerületi nőt megerőszakoló román férfi, szerinte a nő is akarta – videó

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Szexuális erőszak, valamint súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség azzal a 32 éves román férfival szemben, aki június közepén megerőszakolt egy hazafelé sétáló nőt a XII. kerületben.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését és azt állította, hogy a nő beleegyezésével történt a dolog. A rendelkezésre álló bizonyítékok azonban cáfolták az állításait, ezért vádat emeltek ellene.

A férfi június 18-án az éjszakai órákban, a Krisztina körút és Csaba utca sarkán megszólította a hazafelé tartó nőt, és beszélgetést kezdeményezett vele. A nő eleinte válaszolt a gyanúsított kérdéseire, aztán kellemetlennek találta a beszélgetést és próbálta elküldeni a férfit, miközben igyekezett gyors tempóban elhaladni mellőle, a férfi azonban továbbra is követte őt.

Amikor a nő egy lépcsősorhoz ért, még gyorsabb tempóban kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a vádlottat. A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt, és a derekánál fogva földre rántotta, majd fojtogatni kezdte és szexuális erőszakot követett el.

A megtámadott nő folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a férfit, ezért abbahagyta a nő bántalmazását és végül elhagyta a helyszínt. A nőnek az egyik ujja eltört a bántalmazás során. A férfit tagadta a bűncselekmény elkövetését az elfogása után. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a vádlottra. A férfi 12 év büntetést kaphat maximum a halmazati büntetések miatt. A videón az látszik, hogy az elkövető kíséri a kiszemelt áldozatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik