Belföld

Ünnepi bevásárlás, otthonról (x)

Töltsön még több időt szeretteivel, a karácsonyi vacsora friss hozzávalóinak beszerzését pedig intézze a Tesco Online szolgáltatásaival.

Szépen feldíszített karácsonyfa, mákos bejgli, mennyei halászlé az ünnepi asztalon, amit körbe ül a család – a Tesco Online szolgáltatásaival elfelejtheti a karácsonyi rohanást és önfeledten ünnepelhet szeretteivel.

Két lehetősége lehet: választhatja a Tesco Otthonról szolgáltatást, amennyiben az Ön által megjelölt szállítási cím a kiszállítással lefedett területen belül helyezkedik el, vagy a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatásunkat, mely az ország bármely területén elérhető.

A Tesco Otthonról szolgáltatással több mint 13 000 tartós és friss élelmiszert, vagy egyéb, nem élelmiszerjellegű terméket rendelhet, melyeket mindig megfelelő hőmérsékleten tárolva szállítunk ki a nagyobb városokba és környékükre. Ha pedig inkább Ön kanyarodna el rendeléséért, akkor az Ön által kiválasztott Átvételi Pontunkon a csomagtartójába tesszük azt. Budapesten, Érden, Gödöllőn és vonzáskörzetükben akár már aznap kiszállítjuk vagy átveheti bevásárlását.

Fontos tudni, hogy a Tesco Otthonról szolgáltatás során a weboldalon vagy az applikációban csupán irányárakat tüntetünk fel a termékekre vonatkozóan. Ennek fő oka, hogy a megrendelés napja és a kiszállítás időben eltérhetnek, ami azt eredményezheti, hogy a kiszállítás napján egy adott akció már nem érvényes, vagy éppen fordítva, egy korábban nem akciós árú termék válik akcióssá. Ennek azért van jelentősége, mert a rendelése a kiszállítás napján kerül összekészítésre a kiszolgáló áruházban, az aznap elérhető készlettől függően az aznap elérhető árakon. Az átadás során Önnek lehetősége van visszautasítani a Tesco által felajánlott termékeket, legyen az helyettesítő termék, vagy az Ön által korábban megrendelt termék. Ez is módosíthatja tehát a véglegesen átvett termékek listáját. Ezért is jön létre az adásvétel a kiszállítás napján, a termékek átvétele után. Az ár eltérést végül pedig az is befolyásolhatja, hogy nem mindig lehetséges a megrendelt súly pontos kiszállítása például egy lédig termék esetében. Így értelemszerűen a számlán a kiszállított termék súlya alapján kalkulált árat fogjuk feltűntetni. Ha egy rendelt termék nem elérhető az összekészítés napján és Ön a rendelés során a bevásárlás egészére, vagy csak bizonyos termékekre vonatkozóan nem zárta ki helyettesítő termék felajánlását, helyettesítő terméket ajánlunk fel, mely árban és minőségben hasonló az eredetileg megrendelt termékhez. Persze, ahogy arról már volt szó, amennyiben meggondolja magát, kiszállításkor elutasíthatja a felajánlott helyettesítő terméket, mint ahogy bármely más terméket is.

Elfelejtett valamit? Semmi gond!

Rendelését bármikor módosíthatja a megrendelés napján 23:30-ig, vagy akár le is mondhatja, egészen a kiszállításig. A rendelés átvételénél készpénzre nem lesz szüksége, ugyanis a vásárlását online vagy átadásnál bankkártyával fizetheti ki.

Mi a történik akkor, ha a Tesco Otthonról kiszállítási területén kívülre rendelne?

Ebben az esetben sem kell aggódnia, hiszen termékeinket az ország bármely pontjára eljuttatjuk a Tesco Doboz Webáruházzal. Több ezer tartós, nem romlandó terméket és háztartási cikket kínálunk. Áraink fixek és mindig az Ön által rendelt termékeket kapja kézhez. Bevásárlását a rendelés napján 23 óráig módosíthatja vagy törölheti. Mindezt egyszerűen, pár kattintással! A megerősítő email érkezését követően már készítjük is rendelését, melyet 3-5 munkanapon belül juttatunk el Önhöz futárszolgálat közreműködésével.

Ne essen pánikba, ha elfogyott a süteményhez való alapanyag, a Tesco házhoz hozza az árukat. Látogasson el a bevasarlas.tesco.hu weboldalra és rendeljen most, vagy töltse le a Tesco Online mobilalkalmazást, és akár az ünnepi dekorálás, családi társasozás vagy esti altatás alatt is leadhatja rendelését. Foglalkozzon azzal, ami igazán fontos és töltse a karácsonyt a szeretteivel, a bevásárlást pedig hagyja ránk.
Ünnepi bevásárlás, otthonról (x) 2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik