Belföld

Nem engedték be az eljegyzési buliba, bombariadót csinált

Bombariadóval vetett véget az eljegyzési bulinak egy pocsaji férfi, mert nem hívták meg az összejövetelre. A Berettyóújfalui Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés miatt állítja bíróság elé a bosszúálló férfit.

A férfi és este hat körül ért Pocsajra a munkából az ismerősével, majd iszogatni kezdtek. Már hazafelé tartottak, amikor a település rendezvényházához érve hallották, hogy szól a zene. A vádlott és az ismerőse szerettek volna bemenni az épületbe, azonban az ott tartózkodó, eljegyzésen résztvevő személyek ezt nem engedték meg, s szóváltás alakult ki közöttük.

Ezen feldühödve az ittas férfi odament a rendezvényház közelében lévő nyilvános telefonfülkéhez, és felhívta a rendőség segélyhívó központját azzal, hogy az épületben bombát helyezett el és mindenki meg fog halni.

A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrség félbeszakította az eljegyzést, az ott tartózkodó 23 vendégnek pedig el kellett hagyni az épületet, hogy azt átvizsgálhassák.

A rendőri intézkedések során rövid időn belül elfogták, majd elszámoltatták az elkövetőt, aki beismerte a bejelentés valótlanságát. Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik