Belföld

Egy 28 és egy 82 éves férfi életét is megmentették szombat este a kunszentmártoni rendőrök

A kunszentmártoni rendőröket szombat este alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották, írja a police.hu.

Egy budapesti nő telefonon tett bejelentést fél tíz előtt nem sokkal. Videóhívásban volt egy férfi ismerősével, aki bevett több levél gyógyszert, amire alkoholt ivott, majd a hívás megszakadt. A férfi tartózkodási helyéről a nő csak annyit tudott mondani, hogy egy felújítás alatt álló cserkeszőlői ingatlan. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság szolgálatirányítója személyismeretének köszönhetően megállapította a férfi vélt tartózkodási helyét, és kollégájával a helyszínre siettek. A nyitott épület egyik helyiségében megtalálták a budapesti férfit, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Alig két órával később újabb segélykérő hívás érkezett a rendőrségre egy 82 éves öcsödi lakos eltűnése miatt. A férfi élettársa este 8 körül látta utoljára otthonában a párját. A kunszentmártoni szolgálatirányító az idős férfit rövid időn belül megtalálta egy öcsödi ingatlan sűrű növényzettel benőtt udvarán. A rendőr hazavitte az átfagyott, vékony öltözetű bácsit, és értesítette a mentőszolgálatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik