Belföld

Így örültek az első hónak a politikusaink

Forrás: Novák Katalin Facebook-oldala
Forrás: Novák Katalin Facebook-oldala

Az éjszaka lehullott hó alaposan megmozgatta a magyar politikusokat, oldaltól függetlenül többen is beszálltak a gyerekeikkel egy hóemberépítésbe, vagy csak egyszerűen együtt örültek velük a tél első látványos támadásának.

Varga Mihály pénzügyminiszter például a járványügyi előírásokat is figyelembe vette: egy maszkot is kapott a családja körében elkészített hóember.

Varga Mihály Facebook-oldala

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter több fotót is megosztott az idei első havas élményéről, és őt az egyik gyermeke mellett a kutyája is elkísérte az akcióra, amint az a kiemelt képünkön látható.

Novák Katalin Facebook-oldala

Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője nem komponálta be saját magát a havas fotóba, csupán azzal a megjegyzéssel osztotta meg a gyermekeit ábrázoló képet, hogy „el tudtam volna képzelni más programot is, de egyik sem lett volna ennyire vidám!”

Dobrev Klára Facebook-oldala

Varga Judit igazságügyi miniszter havas fotója annyiban kakukktojás, hogy azon nem hóemberépítés látszik, hanem az, ahogy a tárcavezető az egyik gyermekével épp templomba siet ádvent második vasárnapján.

Varga Judit Facebook-oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik