Belföld

Kétéves unokájával tűnt el egy tímári asszony

police.hu
police.hu

Eltűnt egy 40 éves tímári nő a kétéves unokájával. Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse a lakosság segítségét kéri.

Balogh Ilona november 27-én délután öt körül távozott a lakóhelyéről a kétéves unokájával. Balogh Amira Inezzel, és azóta semmilyen életjelet nem adott magukról. A rendelkezésre álló adatok szerint a nőt november 27-én 17 óra 30 perckor Rakamazon, egy Kossuth úti parkolóban látták utoljára.

police.hu

A nő és a gondoksága alatt álló gyermek felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyüknek megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Balogh Ilona 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sötétbarna  kabátot és lila sportcipőt viselt. Balogh Amira Inez haja sötétbarna, szeme színe kék, eltűnésekor piros kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt és gyermeket felismeri, illetve a jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsén, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik