Belföld

Videón, ahogy elsodorja, majd áthajt a rendőrön az ámokfutó

police.hu
police.hu

Súlyos sérülést szenvedett egy rendőr egy baranyai autósüldözés során. A járőrök Mecseknádasdon, egy benzinkútnál akartak intézkedés alá vonni tegnap egy sofőrt, mert nem volt rendszám a kocsiján.

A férfi azonban figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést, és egy földútra hajtott. Végül egy kiszélesedő füves területen sikerült megállítani.

Az egyik rendőr az autó vezetőoldali ajtajához rohant és megpróbálta azt kinyitni, ekkor a férfi elindult a járművel és elsodorta az intézkedő rendőrt, és áthajtott a lábán. Az elkövető megállás nélkül távozott a helyszínről. A rendőrt súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

A zsaruk azonosították a feltételezett elkövetőt, majd délután háromkor Hidason elfogták. A 29 éves helyi férfival szemben felmerült a gyanúja annak, hogy alkoholt és kábítószert is fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda és a kábítószer gyorsteszt is pozitív jelzést adott.

A rendőrök kutatást tartottak a férfi lakásán, amely során bruttó 201 gramm kábítószer gyanúját keltő növényi származékot foglaltak le. A férfit őrizetbe vették, de az állapota miatt csak későbbiekben kerül sor a gyanúsítotti kihallgatására. A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség és a Komlói Rendőrkapitányság vizsgálja a hátborzongató eset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik