Belföld

Kocsijából szedtek ki egy budapesti drogkereskedőt Gyálon- videó

police.hu
police.hu

Több mint négymillió forint értékű kábítószert és egy feltételezett drogdílert vontak ki a forgalomból a budapesti rendőrök és a KR NNI nyomozói.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 49 éves N. György ellen. A férfi autóját  Gyál külterületén állították meg a november 15-i közös akcióban.

A kocsiban, a gyanúsított fővárosi lakásában, és a szintén hozzá köthető gyáli ingatlanon a rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. Az előzetes adatok alapján a bruttó 33,72 gramm kokain, 810 gramm amfetamin és 445 gramm marihuána feketepiaci összértéke mintegy 4,5 millió forint. A nyomozók lefoglaltak még 1,7 millió forintot, valutát és a drog adagolásához, tárolásához használt eszközöket.

A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfit a budapesti rendőrök őrizetbe vették, a bíróság pedig már le is tartóztatta. A gyanúsított 30 éves élettársa és szintén 30 éves lánya ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.​

Ajánlott videó

Olvasói sztorik