Belföld

Tízmilliós fegyveres rablás az inárcsi panzióban: egy megvan, a társát keresik

police.hu
police.hu

Fegyveres rablás miatt keresik a Pest megyei detektívek a felvételen látható harcsabajuszos férfit. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a videón látható férfi szeptember elsején. feltehetően fegyverrel, tízmillió forintot rabolt egy vendégtől a társával az egyik inárcsi panzióban.

Az egyik férfit, G. Józsefet Budapesten fogták el kilenc nappal a bűncselekmény után, azóta a büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élvezi.

A felvételeken látható bűntársa 170-175 cm magas, vékony testalkatú, 30-40 év körüli. Az arca beesett, haja rövidre nyírt. Az elkövetéskor harcsabajuszt, rövidre nyírt szakállt, világoskék, bő szárú farmernadrágot, fekete bőrdzsekit, szürke sildes sapkát és egy oldaltáskát viselt.

police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik