Belföld

Maszturbált és nőket fogdosott egy férfi a ceglédi és az abonyi vasútállomáson

police.hu
police.hu

Nőket fogdosott és maszturbált egy férfi a ceglédi és az abonyi vasútállomáson. Egy Abonyban élő hazafelé tartó rendőr hallotta meg a sikítva segítséget kérő nő kiabálását.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő gyorsan elhadarta a BRFK zászlósának, hogy a férfi megtámadta, fogdosta, közben pedig önkielégítést végzett. A rendőr a kapott menekülési útvonalon azonnal a férfi után eredt, és fél kilométerrel távolabb utol is érte a személyleírásnak megfelelő férfit.

Nem sokkal később a megtámadott nő is odaért, és azonosította az elkövetőt. A zászlós erősítést kért, az abonyi kollégái pedig előállították a 35 éves helyi férfit.

Kiderült, hogy a férfi már nem először zaklatott nőt. Néhány nappal korábban Cegléden követett egy vonatról leszálló nőt: megfogta a csípőjét, alányúlt, közben pedig maszturbált. A megtámadott nők nem szenvedtek orvosi ellátást igénylő sérülést.

A 35 éves, családos mindent beismert a kihallgatása során. Azt mondta, hogy az utóbbi időben sok benne a feszültség, s ezt próbálta meg levezetni. Szokott füvezni, de előfordul, hogy a cucc „bezavarja”, és ilyeneket csinál.

A kétrendbeli szeméremsértéssel gyanúsított férfit őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik