Belföld

Jakab Pétert most egy élettárssal hozták hírbe. Perel

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
„Miért bujkál a Jobbik elnöke?” Ezt kérdezi címlapján a Bors. „Vajon mikor leszek a Fidesz-média szerint gyilkos?” Ezt pedig a Jobbik elnöke.

Jakab Péter beperli a Borsot. A kormányközeli bulvárlap ezúttal azzal állt elő, hogy a Jobbik elnöke valójában kettős életet él. Azért nem lakik abban a lakásban, amelyet számára az Országgyűlés Hivatala bérel, mert bujkál, titkolni próbálja, hogy elhagyta a családját.

Miért bujkál a Jobbik elnöke?

Ezzel nyitott hétfői címlapján a bulvárlap.

Vajon mikor leszek a Fidesz-média szerint gyilkos?

Ezzel a felütéssel reagált a cikkre Jakab Péter a Facebook-oldalán. A Jobbik elnöke jelezte, a harmadik pert is elindítja.

  • Perel, mert múlt héten azt írták, másnak adja ki a lakását, amit az Országgyűlés Hivatala bérel neki. Perelek.
  • Perel, mert azt írták, hogy ingatlanbirodalma van. (Korábban erről azt írta, rokonai vettek hitelből panellakást.)
  • Perel, mert azt írták, élettársa van.

Jakab Péter szerint a hölgy, akivel hírbe hozták a kabinetfőnöke, akivel baráti a viszonyuk, 2016 óta együtt dolgoznak. A Bors által emlegetett lakásban pedig nem azt csinálják, amit Borkai Zsolt, hanem azt, amit feladatai megkívánnak.

Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg.

Jakab Péter bejegyzéséhez egy fotót mellékelt, amelyen egy csokor virágot ad át. Zárójelben megjegyezte, a virágot nem kabinetfőnökének, hanem egy polgármesternek vitte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik