Belföld

Váratlanul távozik öt igazgató a Mediaworkstől

MTVA/Bizományosi: Róka László
MTVA/Bizományosi: Róka László

Miután a napokban váratlanul távozott Szabó László vezérigazgató a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó, közel félezer médiamárkával rendelkező Mediaworks éléről és a napokban Kálmán Erika lett az elnök-vezérigazgató, további 5 igazgató, köztük egy vezérigazgató-helyettes is távozott a vállalattól, értesült a Media1.

A lap egy birtokába került levélre hivatkozva ír arról, hogy a Mediaworkstől közös megegyezéssel távozik

  • Páldi Tamás szervezetfejlesztési vezérigazgató-helyettes,
  • Arany János, az idén januárban kinevezett értékesítési és marketing igazgató,
  • Paplanos Péter innovációs igazgató,
  • Bodnár Gyula oktatási és továbbképzési igazgató,
  • valamint Nagy Tamás digitális igazgató.

A cikk szerint a levélben arra már nem tért ki Kálmán Erika, de a napokban távozott Szabó László egykori washingtoni nagykövet is, aki tavaly került a Mediaworks élére vezérigazgatóként, Liszkay Gábor lemondása után.

A levélben a munkatársaknak Kálmán nem indokolja a személyi változásokat. A távozó Páldi Tamás, Arany János, Paplanos Péter, valamint Bodnár Gyula feladatait további döntésig Kálmán Erika elnök-vezérigazgató látja el, míg a digitális igazgatói feladatokat megbízottként Mechura Balázsra bízták Nagy Tamás távozása után.

A Media1 hiába kereste a céget, nem kaptak további információt a tömeges távozásokról. Beszéltek viszont a Mediaworks több dolgozójával is, akik maguk sem értették, mi folyik most a cégüknél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik