Belföld

Ittasan ment autóval az ittas sofőr segítségére

A miskolci járőrök egy vízelvezető csatornába hajtó sofőrt, és egy autóval a férfi segítségére érkező hozzátartozóját is előállították.

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra 2021. november 12-én 19 óra után érkezett bejelentés, hogy Miskolcon a Kaptár utcában egy autó az árokba csúszott. A helyszín közelében járőröző rendőrök intézkedésük során az 59 éves miskolci járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott – írja a Police.hu.

Az egyenruhások később, az autóval az árokba csúszott sofőr segítségére érkező járművezetőt is megszondáztatták, amely ugyanúgy pozitív értéket jelezett, ezért mindkettőjüket további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök a két sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik